maanantai 21. lokakuuta 2013

Today's post

 Rolf lives in a little village near the beautiful city of Magdeburg in Germany.  He sent this multi-view card of  Magdeburg's attractions.  

Katja was having a tea party with her postcrossing friends in Novosibirsk, Russia. 
They all sent greetings with this beautiful card  showing Vydubychi Monastery and Botanical Garden in Kiev, Ukraine.


2 kommenttia:

  1. Kerrassaan upeita kortteja! Löysin juuri ihan vahingossa tuolta haastepuolen kautta tullessani sinulta tällaisen korttiaarreaitan! Itselläni on myös postcrossing- ja muiden korttien blogi! kortteja on kertynyt elämän varrella aivan älyttömät määrät. Olen rajoittanut nk. juhlapyhäkortit ja synttärikortit pois blogistani, mutta kaikki tulleet, matkoilta ostetut jne. löytyvät sieltä. Olen ollut postcrossingissa vuodesta 2007, mutta välissä oli yli vuosi, etten lähettänyt yhtään korttia. Muutenkin alku taival oli hiljaisempi. Nyt olen tämän syyspuolen lähetellyt kortteja kohta enemmän, kuin aiempina vuosina yhteensä. Samalla urakoin ja lisäilen niitä muitakin korttejani aina postcrossing korttien välillä. Myös itse lähettämäni pc-kortit skannaan talteen. Kortteilu on tosi koukuttavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun löysit tänne. Kävin kurkkaamassa sinun blogiasi, hienoja kortteja olet saanut ja keräillyt. En ole montakaan suomalaista korttiblogia löytänyt, englanninkielisiä on pilvin pimein ja siksi minäkin rupesin kirjoittamaan englanniksi, mutta se on aika rasittavaa ja aikaa vievää. Luultavasti pikkuhiljaa vaihdan suomenkieleen :) Olen ollut postcrossaaja vasta vuoden, mutta kortteja olen minäkin keräillyt vuosia ja niitä on kertynyt paljon. Tähän blogiin lisäilen vanhoja ja uusia kortteja aika sekaisessa järjestyksessä ja tällä hetkellä olen aika paljon jäljessä noissa postcrossing-korteissa. Koukuttavaa puuhaa tämä tosiaankin on.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...