perjantai 15. heinäkuuta 2016

Thailand


Temple of the Emerald Buddha, Grand Palace, Bangkok

 Wat Phra Kaew or the Temple of the Emerald Buddha (officially known as Wat Phra Sri Rattana Satsadaram) is regarded as the most important Buddhist temple in Thailand. Located in the historic centre of Bangkok, within the grounds of the Grand Palace, it enshrines Phra Kaew Morakot (the Emerald Buddha), the highly revered Buddha image meticulously carved from a single block of jade.

This card comes from  Suchada in Bangkok
Distance: 8,043 km
Travel time: 14 days


The Grand Palace on suuri muurien ympäröimä temppelialue. Kuuluisimmat nähtävyydet tällä kuninkaallisella palatsialueella ovat Suuri Palatsi ja kaikkein pyhin temppeli Wat Phra Kaew (Smaragdibuddhan temppeli). Alue on noin neliökilometrin suuruinen ja pitää sisällään yli sata rakennusta. Rakennusten seinät ovat päällystetty kullalla, mosaiikeilla ja kaiverruksilla. Noin 150 vuotta sitten palatsialueella asui kuninkaan ja hänen hovinsa lisäksi myös koko maan hallituksen päättävä elin.

 Wat Phra Kaew on luultavasti tärkein buddhalainen temppeli Thaimaassa . Temppelin valmistustyö aloitettiin vuonna 1785, kun kuningas Buddha Yodfa Chulaloke (Rama I) muutti kaupunkiin. Temppelin päärakennuksessa sijaitsee Smaradgibuddha, joka pienestä koostaan (korkeus 45 cm) huolimatta on yksi tärkeimmistä ikoneista thaimaalaisille. Legenda kertoo, että patsas on alkuaan peräisin Intiasta, josta se ajautui Thaimaahan. Patsas ei ole nimestään huolimatta smaradgikiveä, vaan vihreää jadekiveä, joka on päällystetty kullalla.Wat Phra Sri Sanphet,
 Old Buddhist Temple, Ayutthaya, UNESCO World Heritage Site

 From Amp in Bangkok
Distance: 8,066 km
Travel time: 12 days
Thailand post issued a set of commemorative stamps dedicated to the National Children's Day 2014. The stamps feature boy & girl cartoons with the greeting gestures and words from different nations. 

Wat Chong Kham, Lampang.
 The arcitecture of Shan or Tai Yai style in the northern part of Thailand.

Came from Tanawan in Thailand
Distance: 8,066 km
Travel time: 11 days

This stamp was issued on 13th November 1997, commemorating the Royal Barge Procession.
 Royal barges have been a tradition in Thailand for several centuries.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...